HAM sivujen analyysi

Lähdimme ryhmän kanssa HAM-museon graffittinäyttelyyn Tennispalatsiin. Sitä ennen katsoin museon nettisivuja. Tässä voit lukea arvioini sivuista.

Sivujen värimaailma oli ihana. Sivuilla oli paljon eri värejä, sivua rullaamalla alaspäin värimaailma muuttui kokoajan, mikä oli mielestäni hienoa. Sivujen tekstin fontti oli selkeä, mutta vähän tylsä. Sivuilla oli paljon kuvia, ja näyttelyiden kohdalla oli jokaisesta näyttelystä kuva.
Mielenkiintoisia pääotsikoita mielestäni olivat Graffiti -näyttelyn otsikko ja Kairos -näyttelyn otsikko, koska ne herättivät mielenkiinnon.
HAMissa on nyt ajankohtaista Graffiti-näyttely, johon olemme menossa tänään. Näyttely kestää 9.9.2018 asti.
Sivuilla liikkuminen oli todella helppoa, joko voit vain scrollata etusivua alaspäin, tai sitten klikkaat yläkulmassa olevaa "Menu" kohtaa, josta pääset mihin vain sivuilla.
Sivuista minulle tulee sellainen mielikuva, että ne on tehnyt ammattilainen, jolla on kyky hahmottaa todella hyvin mikä näyttää hyvältä, mutta samalla selkeältä ja ammattimaiselta.
Linkit HAMin twitteriin ja facebookkiin: https://twitter.com/HAMHelsinki, https://www.facebook.com/HAMHelsinki/ HAM löytyy myös Instagramista @hamhelsinki
 Tennispalatsissa HAMin yhteydessä on myös HAM-kauppa!
Ohessa HAMin aukioloajat ja maksut. 

Kommentit

Suositut tekstit